Hajóbérlés, ökotúrák

Hajózzon a Tisza-tavon, vagy béreljen hajót akár kapitánnyal is.

Béreljen hajóinkból, képzett kapitánnyal, idegenvezetővel és felejthetetlen élményben lesz része.

1. hajó 8,5 méteres, minden kényelemmel ellátott 10 személyes, 300 LE luxusjacht. 70km/h.

 

2. hajó 5 méteres, 60 Le. 6 személyes sporthajó mellyel a szűkebb csatornák is járhatóak, és kedvező fogyasztású. 70km/h.

 

3. hajó 22 lábas 6 személyes jeanneau típusú sportvitorlás, fokroller, segédmotor, 4fő fekvő hely mely kényelmes, akár több napos nyaralásra is alkalmas.

 

Információ, hajóbérlés: 36-20/341 4138
tiszatohajo@gmail.com

 

Ökotúrák

A Tisza-tó rejtett vízi ösvényein keresztül visszük el önöket a tó csodálatos élővilága, őshonos madarak növények máshol nem látható világába. Körbe járjuk az Abádszalóki Attila-öblöt, a szűk csatornarendszereket, (itt-ott összeér a fák lombja). Az Élő-Tiszára érve nagy utazósebességre kapcsolunk, mely közel 70km/h és átéljük a hajózás igazi élményét. Utunk kb. felénél megnézzük a Kiskörei erőművet és a zsilipeket a vízről, mely méretei és kiterjedése miatt is impozáns látvány. Közben a Tisza vad arcát is láthatjuk, mialatt hosszan a horgász paradicsomok mellett haladunk el. Innen ismét nagy sebességgel visszatérünk az öbölbe, majd az indulási kikötőnkbe. A nagy túra kb. 2 órás, de természetesen van lehetőség a rövidebb kb. 30perces és egész napos hajózásra is.

Hajóink:

1. Luxusjacht 8,5 méteres mely teljes kényelmet biztosít az önfeledt pihenéshez 10 fő.  A hajón kényelmes fotelekből nézhetjük a fantasztikus vízi világot, míg a bátrabbak kiülhetnek a hajó elejére, ahol kb 3 méter magasan suhan a víz felett, de kényelmünket  szolgálja a fedélzeti zuhany, az italhűtő, és a jó minőségű zene is.

2. Gyors, kis merülésű sporthajó 60 le nagy motorral 6 fő.  Testközelbe kerülhetünk a természettel, növényekkel, madarakkal több rejtett csatornát behajózva akár a kézi evezést is kipróbálva.

 3. Sport vitorlás az aktív pihenésre, kikapcsolódásra 6 fő.

Lepje meg szeretteit egy felejthetetlen élménnyel, fotózza le a természet érintetlen szépségét.

Érdeklődni, időpontot egyeztetni telefonon az alábbi telefonszámon lehet:

06-20/3414138