Hajós iskola

A POPEY hajós iskolában már TENGERI képesítést is szerezhet gyorsan, olcsón, kiutazás és tanfolyam nélkül online.

“Popey a tengerész hajóját nem éri vész”

Szól a közkedvelt mese idézete. Tanuljon nálunk, hogy az Ön hajóját se érje vész!

Nagy sikerű belvízi képzéseink mellet TENGERI IV. osztályú képesítést is szerezhet iskolánkban, külföldi utazgatás nélkül.

  Tisza-tavi hajós iskolánk azon kevés képzőszervek egyike, mely online képzési engedéllyel rendelkezik, így Önnek nem kell több napos tanfolyamon részt vennie, kényelmesen az otthonában készülhet fel az elméleti vizsgára. Naponta induló képzéseinkhez Ön is bármikor csatlakozhat. 

Magasan képzett oktatóinkkal,konzulenseinkkel, videó konferenciával, célra törő oktatással, gyorsan, olcsón szerezheti meg a hajós jogsit.  Az oktatás ideje alatt minden segítséget biztosítunk a vizsgára való felkészülés és a sikeres vizsga érdekében: tananyag, kidolgozott vizsgakérdések, számítógépes gyakorlás, valós vizsga szimulációk az Önnek megfelelő tempóban tanuláshoz, a tudás és a magabiztosság megszerzése érdekében.

 Elméleti vizsga az országban 6 helyen történhet, a gyakorlati oktatás, vizsga Abádszalókon, de igény esetén több helyszínen is lehetséges, Szeged, Agárd, Budapest, így Ön választhatja ki a legközelebbi helyet.

Jet sky, motoros, vitorlás-kishajós képesítéseinkkel szerzett jogosítvány egész Európában érvényes, 20 m hajó hosszig, 12 fő-ig.

MEGSZEREZHETŐ KÉPESÍTÉSEK:

  • IV. osztályú Tengeri képesítés
  • Kedvtelési célú kisgéphajó-vezető, (elmélet+gyakorlat)
  • Kedvtelési célú vitorlás kishajó-vezető, (elmélet+gyakorlat)
  • Szolgálati célú kisgéphajó-vezető, (elmélet+gyakorlat)
  • Hivatásos kisgéphajó-vezető A, (elmélet+gyakorlat)
  • Hivatásos vitorlás kishajó-vezető A, (elmélet+gyakorlat)

Információ: 36 20/341 4138, tiszatohajo@gmail.com