Hajós iskola

A POPEY hajós iskolában, könnyen, gyorsan, olcsón szerezhet jogosítványt akár tanfolyam nélkül online is.

“Popey a tengerész hajóját nem éri vész”

Szól a nagysikerű mese idézete. Szerezzen nálunk hajós jogosítványt, hogy az Őn hajóját se érje vész!

Tisza-tavi hajós iskolánk azon kevés képzőszervek egyike, mely online képzési engedéllyel rendelkezik, így Önnek nem kell több napos tanfolyamon részt vennie, kényelmesen az otthonában készülhet fel az elméleti vizsgára. Naponta induló képzéseinkhez Ön is bármikor csatlakozhat.  Magasan képzett oktatóinkkal,konzulenseinkkel, videó konferenciával, célra törő oktatással, gyorsan, olcsón szerezheti meg a hajós jogsit.  Az oktatás ideje alatt minden segítséget biztosítunk a vizsgára való felkészülés és a sikeres vizsga érdekében: tananyag, kidolgozott vizsgakérdések, számítógépes gyakorlás, valós vizsga szimulációk az Önnek megfelelő tempóban tanuláshoz, a tudás és a magabiztosság megszerzése érdekében.

 Elméleti vizsga az országban 6 helyen történhet, a gyakorlati oktatás, vizsga Abádszalókon, de igény esetén több helyszínen is lehetséges, Szeged, Agárd, Budapest, így Ön választhatja ki a legközelebbi helyet.

Jet sky, motoros, vitorlás-kishajós képesítéseinkkel szerzett jogosítvány egész Európában érvényes, 20 m hajó hosszig, 12 fő-ig.

MEGSZEREZHETŐ KÉPESÍTÉSEK:

  • Kedvtelési célú kisgéphajó-vezető, (elmélet+gyakorlat)
  • Kedvtelési célú vitorlás kishajó-vezető, (elmélet+gyakorlat)
  • Szolgálati célú kisgéphajó-vezető, (elmélet+gyakorlat)
  • Hivatásos kisgéphajó-vezető A, (elmélet+gyakorlat)
  • Hivatásos vitorlás kishajó-vezető A, (elmélet+gyakorlat)

Információ: 36 20/341 4138, tiszatohajo@gmail.com