Ökotúrák

Abádszalókón a Tisza-tó rejtett vízi ösvényein keresztül visszük el Őnöket a tó csodálatos élővilága, őshonos madarak növények máshol nem látható világába. Körbe járjuk az Abádszalóki Attila-öblöt, a szűk csatornarendszereket, (itt-ott összeér a fák lombja). Az Élő-Tiszára érve nagy utazósebességre kapcsolunk, mely közel 70km/h és átéljük a hajózás igazi élményét. Utunk kb. felénél megnézzük a Kiskörei erőművet és a zsiliprendszert a vízről, mely méretei és kiterjedése miatt is impozáns látvány. Közben a Tisza vad arcát is láthatjuk, mialatt hosszan a horgász paradicsomok mellett haladunk el. Innen ismét nagy sebességgel visszatérünk az öbölbe, majd az indulási kikötőnkbe. A nagy túra kb. 2 órás, de természetesen van lehetőség a rövidebb kb. 30perces és egész napos hajózásra is.

Hajóink:

1. Luxusjacht 8,5 méteres mely teljes kényelmet biztosít az önfeledt pihenéshez 10 fő.       A hajón kényelmes fotelekből nézhetjük a fantasztikus vízi világot, míg a bátrabbak  kiülhetnek a hajó elejére, ahol kb 3 méter magasan suhan a víz felett, de a kényelmet szolgálja a fedélzeti zuhany, az italhűtő, és a jó minőségű zene is.

2. Gyors, kis merülésű sporthajó 60 le nagy motorral 6 fő.                                                        Testközelbe kerülhetünk a természettel, növényekkel, madarakkal több rejtett csatornát  behajózva akár a kézi evezést is kipróbálva.

3. Sportos vitorlás az aktív pihenésre, kikapcsolódásra 6 fő.

Lepje meg szeretteit egy felejthetetlen élménnyel, fotózza le a természet érintetlen szépségét.

Érdeklődni, időpontot egyeztetni az alábbi telefonon, e-mailen lehet:

06-20/3414138, tiszatohajo@gmail.com