Hajós Rendezvények.

Szervezze hajóinkra fontos eseményeit! Lánykérés, Esküvői fotózás, Lány-Legény búcsú, Csapatépítés, Családi rendezvények Névnap Szülinap, Naplemente túra

  • Lánykérés: Kérje meg kiválasztottja kezét csodálatos környezetben egy luxus jachton és garantált lesz az igen.
  • Esküvői fotózás: Örökítse meg a nagy napot készítsenek különleges képeket a világ egyik legszebb hátterével, a természettel, egy gyönyörű hajón.
  • Csapatépítés, Leány –Legénybúcsú: Bérelje ki hajónkat, ha barátait, kollégáit el akarja kápráztatni egy felejthetetlen élménnyel. Luxus környezetben pihenhetik ki a munka fáradalmait, köthetnek életre szóló barátságokat, vagy tölthetik el a celebség utolsó óráit.
  • Névnapi – Születésnapi partik: Tegye különlegessé a családi rendezvényeket szervezze hajónkra a partit, töltsön el szeretteivel néhány órát az álomszép Tisza-tavon. Köszöntse fel az ünnepeltet egy emlékezetes hajós túrán.
  • Naplemente Túra: Nézze meg a csodálatos naplementét családjával, barátaival a vízen, gyönyörködjön a lemenő nap leírhatatlan színeiben akár kettesben egy romantikus hajóúton.

Hajónk 8,5 méteres minden kényelemmel ellátott 10 személyes jacht, a 300le gondoskodik a gyorsaságról, a bőr fotelek az italhűtő és a zene pedig a kényelemről. Szakképzett kapitányunk pedig gondoskodik a biztonságról.

Rendelés, foglalás: 06-20/3414138, tiszatohajo@gmail.com